okt 082012
 

Jeg har vært veldig streng med pakkingen. Bestemte meg tidlig for at jeg ikke skulle drasse på noe som ikke er absolutt nødvendig, spesielt ikke når jeg må drasse på det i et år. Man kan alltids kjøpe ting på veien.
Alt som jeg tar med meg har jeg kjøpt med tanke på denne turen slik at alt skal være ultralett og kompakt. Sekken min; Osprey Exos 58 er en av de letteste sekkene på markedet med sine 1.1 kg, men det likevel en utrolig stødig sekk. Den holder bare 58 liter, som er relativt lite, men jeg har i tillegg en dagsekk som holder 25 liter

Dette er alt som trengs folkens

Hovedsekk:

4 T-skjorter
tynn joggebukse (daffebukse for de litt kjøligere kveldene)
6-7 boksere
2 par sokker – 1 tynn sportsokk og en varm ulsokk
vanntette lette ecco sko
Sandaler
flip-flops
ultratynn fleece genser
badeshorts
vanlig shorts
Craghopper convertible bukse (bukse som kan bli til shorts)
Mikrofiber reisehåndkle
Ultratynn regnjakke
Lakenpose
toalettsak bag med barebermaskin
dykkemaske og snorkel
undervannshus til kameraet
mobil+lader+div. Kabler
Mikrohøytaler
Mini lykt
diverse piller og kremer – Imodium, decongestants-hjelper med sinuser ved snorkling og dykking, antibiotika (magebesvær el. Lignende), Malariapiller), Ibuprofen, Paracept, B-vitaminer, øredråper,alkohol,bandasje og plaster, reisesyketabletter, q-tips, masse solkrem faktor 20, masse mygspray 50% deet, steroidekrem til alle de 1000 mygbittene man alltid får.

Håndbaggasje

Pute
Nakkepute
Sovemaske og ørepropper
Lonely planet caribbean islands og Lonely planet South Amerika
Kindle
Laptop (skal kjøpe en av disse)
Panasonic lumix Tz30 superkamera
Mp3 spiller
Pass, visakort,lommebok, penger etc.

Totalvekt for alt sammen var 9.6 kg. Målet var at sekken skulle bare fylles halveis slik at jeg får plass til diverse som jeg plukker med meg på turen, men det fant jeg fort ut at ikke gikk så bra. Jeg tenker å kjøpe en kompresjonsbag for å komprimere alle klærne som ikke brukes so ofte ettersom de tar mye i volum.

Andre bra artikler:

 Posted by at 1:43 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)