Andre blogger

 
Reiseblogging

Reiseblogging

her er en liste over reiseblogger som jeg synes er bra:

Norske reisebloggere
En grei oversikt med masse norske blogger som oppdaterer seg daglig.

Hamaca reiseblogg
En veldig fin reiseblogg skrevet av en ung dame som heter Ingeborg. Jeg like denne bloggen fordi den er veldig lett å navigere seg gjennom, mye fine bilder og videoer. Det er også en bra kombinasjon av allmenyttige artikler og skildringer fra egne reiser. NICE !

Soletraveller
Dette er også en vellaget reiseblogg som har et kjempegreit sideoppsett, og er velskrevet ettersom det er en journalist som er ansvarlig for siden. Det er en etAblert blogg som tidligere var på Vg.no.

Renates reiser
Renate har vært i over 60 land, og er bitt av reisefeber basillen. hun skriver om sine siste eventyr på hjemmesiden sin.

Adventurous Kate
En veldig velskrevet og populær blogg skrevet av en amerikansk jente som heter Kate. Jeg traff Kate i Kambodsja og fikk høre litt om hvordan livet som proffesjonell reiseblogger er.
My morsomme historier og nyttig informasjon, spesiellt om Asia.

http://www.freeyourmindtravel.com/
Reiseblogg skrevet av våre venner Ross og Alyse fra Canada. De er på en ubegrenset reise rundt jorden, og hvem vet hvor deres reiser kommer til å ta dem…

Coffee in a cup
En fin blogg fra Henriette som har bodd 10 år i utlandet(akkurat som meg), og har nylig vært på en rundt-jorden tur med kjæresten(akkurat som meg)

alltid reiseklar
Dette er Ann-Marie sin blogg. Hun like å skrive om hoteller og restauranter hun har besøkt, og om gastronomiske opplevelser i forskjellige land. Hun bor i Sverige

To destination uknown
Satu er en finsk jente som skriver om alt fra livet som expat i Norge til opplevelser på hennes reiser som solo-reisende,og som familie-reisende. Mange fine bilder, og veldig organisert blogg!

Astrid hjerte
Astrid er en sykepleier fra Haugesund som skriver om alt mulig rart,fra interiør,oppskrifter,hverdagsliv og reising. Det er mange fine bilder fra alskens opplevelser.

Anette M sin blogg
Anette fra Stavanger er relativt ny til blogging,men har fått igang en fin side hvor hun skriver om mote, hverdagen og litt om reiser

Maliva`s verden
May liss skriver om livet sitt i frankrike, og om livet etter hun flyttet tilbake til Norge. Hun skriver mye om interiør og dekorering og om alle de nye reisene hun drar på

Jeg leser
Jannicke er fra Bergen, og har en av de mest leste literatur bloggene i Norge. Hun har en stor leserskare som alle tar hennes råd om de mest aktuelle og interessante bøkene på markedet.

Sekk og sandaler
Hanne Mari er en student og Barista i Oslo som skriver om sine backpacker turer fra India,Sør Amerika og Asia. Hun ehar vært på flere lengre backpackerturer, og er veldig glad i generell globetrotting og det som det måtte bære med seg.

Mathildes reiser
Mathilde er en ung jente fra Stryn som satser hardt på en karriere innen filmindustrien. Hun har  vært på flere fine backpackerturer,både alene og med familien.

Globetrotter Elisa
Elizabeth Elsker å reise til Asia og har mye erfaring fra dette kontinentet. Hun ser nå frem til å utforske nye verdensdeler,og dele opplevelsene med alle oss som leser bloggen hennes.

No backpacker
Cecilie er en bergensjente som er foretrekker litt finere kår på sine reiser slik som tittelen på bloggen tilsier.  Hun har nylig skiftet fra norsk til engelsk for å nå ut til et litt større publikum i den lille nisjen som er; folk-med-et-handicap-som-likevel-vil-reise.

0saves
Hvis du likte denne artikkelen saa kan du legge igjen en kommentar or eller abonnere paa RSS feeden for aa fa fremtidige artikler tilsendt
 Posted by at 7:53 pm

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)