apr 202016
 

Nå som det blir lysere og varmere i været så går humøret også opp mange hakk. Her er noen videoer som bare er skikkelig «feelgood», og som gir et akutt behov for å nyte sommerdager, for å reise, eller simpelthen bryte ut av hverdagen. Her er et utvalg av noen av de sangene med påfølgende video som er i denne ånden!

Husk å aktivere HD for god kvalitet

10. Klingande – Jubel
veldig chill sang. En nydelig og behagelig stemme, og en video som gir den gode sommerfølelsen. Masse pene mennesker som klatrer i trær og slikt; hva er ikke å like med det!

 

9.Groove armada my friend
Dette er det klassiske temaet som mange sikkert kjenner seg igjen i; Tilbake på kontoret etter en tropisk ferie med festing og moro; litt antiklimaks, men denne sangen er IKKE antiklimaks!

8.Eric Prydz – Call on me
Dette er en udødelig klassiker. Både sangen og videoen er så feelgood som det er mulig å få det. Bare ansiktsuttrykkene til damene i videoen er grunn nok alene til å se den. Sjekk også ut Eric Prydz- Pjano – en av de beste sanger noensinne laget i min mening.

7. SUPERSTITION – STEVIE WONDER
En klassisk sang akkompagnert med en video fra 70-tallets soul train. Se på de folka danse!! Umulig å ikke bli happy av denne videoen.

 

6.Michael Gray – The Weekend
Nok en kontor-relatert video. Masse pene kontordamer som danser rundt en kopimaskin mens de venter på helgen. Vi kan nok all kjenne oss igjen i det scenarioet.

 

5.Robin Schulz – Sugar
En brilliant sang med en brilliant video! Politimann som kjeder seg på jobb, og bestemmer seg for å for å bryte ut av hverdagens stress og mas ved å bade seg litt i bilvasken og vrake bilen sin.

 

4.Sigala – Sweet Lovin’
Både sang og video får 10 av 10 for feelgood faktor. Veldig passende sommerlåt. Jeg blir aldri lei av å se på hu blonde damen som spaserer beina 360 grader rundt hodet som er på bakken….dæven!

 

3.Avicii – Levels
En sang som aldri blir gammel. Her har vi en skikkelig kontor-rotte som plutselig får et innslag med ekstrem rytme som smitter resten av kontorlandskapet og sykehuset.

 

2. Duke Dumont – I Got U
Denne videoen gir et blikk av fremtiden; istedenfor å bare drømme seg vekk inni hodet så blir det på med VR briller, og rett til Thailand for å ri elefanter(ikke anbefalt!), bade på korallrev og kline med søte, unge damer. Heldige nerd.

 

1. Avicii vs Nicky Romero – I Could Be The One
Nok en som drømmer seg vekk fra kontoret. Denne dama går helt amok. Fantastisk video, og fantastisk sang!

 

1.Sigma – Nobody To Love
Dette er en video som virkelig gjør at man får lyst å ta en roadtrip, gjerne sammen med 2 pene modeller som ruller seg i sanden i bikini. Spilt inn i vakre Sør Afrika, hvor jeg selv tok en roadtrip for noen år siden. Nydelig sang.

 

 Posted by at 5:59 pm

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)